Woensdag 21 september in I Can See Your Voice: Miljuschka Witzenhausen

Woensdag 21 september in I Can See Your Voice: Miljuschka Witzenhausen
Blijkbaar waren de zangers op

Kijktip :

De kijkcijfers van I Can See Your Voice zijn dit seizoen waarschijnlijk nog niet naar wens van de hoge heren van RTL 4. In de zoektocht naar geschikte gasten is zelf het criterium dat je moet kunnen zingen overboord gegooid: deze week is Miljuschka Witzenhausen gastpanellid.

I Can See Your Voice gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Holleeder
We kennen Miljuschka Witzenhausen als een vrouw van vele talenten - maar zingen hoort daar niet bij. Ze maakt programma's over eten, is zelf regelmatig te zien als tv-kok op 24Kitchen, staat als deskundige aan de desk van RTL Boulevard én is de dochter van Astrid Holleeder - de zus van de beruchte Amsterdamse crimineel Willem.

Edsilia Rombley
Aangezien Witzenhausen de kijkers dus geen pijn wil doen met haar zang-'kunsten', wordt het duet vanavond gezongen door panellid Edsilia Rombley. Voor het zover is moet het panel echter een aantal kandidaten elimineren. Daarvan kunnen er een aantal fantastisch zingen en een aantal zijn zo vals als een kraai. Wie blijft er over en mag 'Hemel en aarde' met Rombley zingen?

I Can See Your Voice is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV