Vanavond op tv: hulprobot in Familie Gillis: massa is kassa, slot We zijn er bijna!

Vanavond op tv: hulprobot in Familie Gillis: massa is kassa, slot We zijn er bijna!
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 20 september

Kijktip :

Vanavond is te zien hoe de familie Gillis met de tijd meegaat: er wordt een heuse hulprobot aangeschaft. Verder onder meer de laatste aflevering van We zijn er bijna! Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 20 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Familie Gillis - massa is kassa: hulprobot

SBS 6
20:30 uur

Het achtste seizoen van Familie Gillis: massa is kassa is toe aan de derde aflevering. In deze aflevering inspecteren Peter en Mark de bungalowtenten, waarbij ze onaangenaam worden verrast door een stortbui. Hoofd-horeca Samir krijgt vandaag zijn langverwachte hulprobot, maar hij is niet meteen enthousiast. Ruud en Mark proberen een lunch te bereiden, maar die lijkt voor hun ogen in rook op te gaan.


Thriller: Blood Diamond

SBS 9
20:30 uur

Op SBS9 is vanavond de uitstekende thriller Blood Diamond te zien. Afrikaanse rebellen hebben visser Solomon Vandy weggehaald bij zijn vrouw en kinderen. Hij wordt gedwongen om in de diamantvelden van Sierra Leone te werken. Hij verbergt een bijzondere edelsteen. Danny Archer is een smokkelaar en ziet de diamant die Solomon heeft verborgen als uitweg uit Afrika. In ruil voor de edelsteen wordt Solomon herenigd met zijn familie. De Amerikaanse journalist Maddy Bowen probeert via Danny erachter te komen wat de reden is achter het conflict. Danny een Solomon beginnen aan een gevaarlijke tocht.


Start: Een nacht in het museum

Canvas
21:15 uur

In het nieuwe VRT-programma Een nacht in het museum nodigt Thomas Vanderveken bekende gasten uit voor een nachtelijke preview op een van de topstukken van het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten in Antwerpen. Het Koninklijk Museum opent na een verbouwing van maar liefst elf jaar op 24 september eindelijk opnieuw zijn deuren. In de eerste aflevering heeft Thomas acteur Wim Willaert (Eigen kweek, Undercover) te gast, om een nacht lang te vertoeven in het gezelschap van het werk 'De Aanbidding der Koningen' (1624).


Slot: We zijn er bijna!

NPO 1
21:20 uur

In de laatste aflevering van We zijn er bijna!, vanavond te zien op NPO 1, wordt gestreden om de eerste plaats in de jeu de boulescompetitie. Maar voor het zover is staan er nog enkele activiteiten op het programma. De deelnemers hebben nog een paar lange reisdagen voor de boeg. Vanuit de bergen in het zuiden reizen ze met een tussenstop in de verrassende stad Cuenca, beroemd vanwege de hangende rotshuizen, naar de slotcamping aan de Middellandse Zee in de buurt van Tarragona.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV