Dinsdag in Jinek: Sigrid Kaag en Joost Vullings over de energierekening

Dinsdag in Jinek: Sigrid Kaag en Joost Vullings over de energierekening
Dit zijn de gasten van dinsdag 20 september

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van dinsdag 20 september.

De gasten van Jinek op dinsdag 20 september

  • Prinsjesdag staat ook bekend om de wonderlijke traditie van de hoedjesparade. Met kleding kun je veel vertellen, weet Arno Kantelberg, zelfs een politiek statement maken. Wie had het beste verhaal? Vanavond meer in Jinek.

  • Het was in alle opzichten een bijzondere Prinsjesdag. Want na twee jaar corona was er weer een rijtoer, zagen we vrolijk én minder vrolijk publiek en luisterden we naar een bijzondere troonrede. Want op de valreep worden er door de regering nog eens miljarden euro’s extra vrijgemaakt om de exploderende energierekening te compenseren. We bepreken het met minister van Financiën Sigrid Kaag en politiek duider van EenVandaag Joost Vullings.

  • Een uitgebreid interview met levende legende Usain Bolt over hoeveel Olympische medailles hij eigenlijk had kunnen winnen, de Grammy die hij nog gaat winnen en over luiers. Het gesprek met de snelste man op aarde zie je vanavond bij Jinek!

  • Dé manier om de energierekening uiteindelijk naar beneden te krijgen is dat we ons huis verduurzamen en we thuis zuiniger omgaan met energie. Maar waar begin je en hoe pak je dat aan? In haar nieuwe serie Overleef de energierekening onderzoekt Radar-presentator Antoinette Hertsenberg wat je allemaal kunt doen. Vanavond helpt ze ons op weg.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV