Gemist op tv: 80-jarigen spelen VR-spel en halve finale Doe Het Lekker Zelf

Gemist op tv: 80-jarigen spelen VR-spel en halve finale Doe Het Lekker Zelf
De leukste tv-fragmenten van woensdag

Gemist :

Gids.tv zet dagelijks de leukste tv-fragmenten van de avond ervoor op een rij. Aan de hand van video-fragmenten, tweets en Instagram-berichten komen de hoogtepunten van de tv-avond voorbij.

In het SBS6-programma De wereld volgens 80-jarigen schieten de ouderen deze week zombies neer in een VR-spel en zingen ze tijdens een karaoke-avond.


Op RTL 4 was het tijd voor de halve finale van Doe Het Lekker Zelf. De hobbyknutselaars hebben de opdracht gekregen creatief met flessen te zijn.

In de eerste aflevering van een nieuw seizoen DNA Onbekend leidt een link naar de zus van Dries Roelvink. Caroline Tensen gaat bij hem langs.

NPO 2-programma Zembla besteedde aandacht aan adoptiebedrog.


Benieuwd hoe goed de tv-programma's werden bekeken? Bekijk de kijkcijfers van woensdag.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gemist op tv: 80-jarigen spelen VR-spel en halve finale Doe Het Lekker Zelf of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: zingen, zembla, dna, ouderen, gemist, uitje, creatief, spel, npo, zombies, kijkcijfers, tv-programma, halve finale, opdracht, sbs6, karaoke, video, rtl, caroline tensen, dries roelvink, npo 2, rtl 4, avrotros, doe het lekker zelf, de wereld volgens 80-jarigen


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV