Donderdag in Mr. Frank Visser doet uitspraak: moordende kat speelt hoofdrol

Donderdag in Mr. Frank Visser doet uitspraak: moordende kat speelt hoofdrol
Moord en doodslag in achtertuin

Kijktip :

Waar conflicten in Mr. Frank Visser doet uitspraak vaak over erfgrenzen of looppaden gaan, staat deze week een huisdier centraal. Mr. Visser reist samen met presentator Viktor Brand af naar Den Haag om de rust terug te brengen.

Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Kater
Een zwarte kater met de naam Giovanni speelt de hoofdrol in een fikse ruzie tussen Deborah en haar buren Gerda en Rob. Volgens die laatsten zou Giovanni een echte moordmachine zijn die menig vogeltje in hun achtertuin oppeuzelt - en daar zijn ze op zijn zachtst gezegd niet zo blij mee.

Bedreigen
De eigenares van de kat, Deborah, vindt het op haar beurt weer niet zo leuk dat de buren haar geliefde Giovanni met de dood bedreigen. Je zou zeggen dat de natuurlijke behoeftes van een kat lastig in te tomen zijn, maar mr. Visser zal toch zijn licht over de zaak laten schijnen. En die is niet voor de poes!

Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's