Woensdag in Op1: Thomas van Groningen over de Algemene Politieke Beschouwingen

Woensdag in Op1: Thomas van Groningen over de Algemene Politieke Beschouwingen
Dit zijn de gasten van woensdag 21 september

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we kijken naar de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van woensdag 21 september.

  • Vandaag – de dag na Prinsjesdag – staan traditiegetrouw de Algemene Politieke Beschouwingen op het programma in de Tweede Kamer. Het twee dagen durende debat is voor de oppositie hét moment om het kabinet aan de tand te voelen over de plannen voor het komende jaar. Hoe brengt de coalitie van Rutte & co het ervan af? Politiek verslaggever Thomas van Groningen vertelt het vanavond bij Op1.

  • De Russische president Poetin heeft per direct een gedeeltelijke militaire mobilisatie afgekondigd. Met voormalig Rusland-correspondent Pieter Waterdrinker, oud-commandant Landstrijdkrachten Mart de Kruif en woordvoerder van Free Russia NL Kristina Petrasova bespreken we wat dit betekent voor de oorlog en hoe er in Rusland wordt gereageerd op de mobilisatie.

  • Na een pauze van 2,5 jaar staat Hans Dorrestijn staat weer op de planken. Zijn programma ‘’t Houdt een keer op’ gaat onder andere over de aftakeling, het verlies van vrienden, digitale vervreemding, de stijgende temperaturen en het menselijk teveel. Met andere woorden: een gezellige mix van kleine en grote rampspoed. Dorrestijn schuift vanavond aan bij Op1.

  • NAC-speler Thomas Marijnissen moest vijf jaar geleden stoppen met voetballen vanwege paniekaanvallen, maar knokte zich terug en staat weer op het veld. De voetballer vindt het van groot belang dat mentale problemen in het voetbal bespreekbaar gemaakt worden. Hij schuift samen aan met olympisch kampioen Mark Tuitert, die het taboe herkent. Volgens de oud-schaatser is een goede mentale toolkit essentieel in de topsport.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV