Woensdag in Jinek: Geert Jan Han en Ron Keller over nieuwe fase oorlog Oekraïne

Woensdag in Jinek: Geert Jan Han en Ron Keller over nieuwe fase oorlog Oekraïne
De gasten van woensdag 21 september

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van woensdag 21 september.

De gasten van Jinek op woensdag 21 september

  • Poetin gaf vandaag zijn eerste speech sinds het begin van de oorlog in Oekraïne. Hij kondigde een gedeeltelijke mobilisatie aan. Waarom grijpt hij nu naar dit instrument? En wat voor invloed gaan de referenda in de pro-Russische Donbas-gebieden hebben op de oorlog? We bespreken het vanavond met Geert Jan Hahn en Ron Keller.

  • Als 12-jarige liet Rowan Damming Marco van Basten alle hoeken van het squash veld zien. Inmiddels zijn we zes jaar verder en is Rowan wereldkampioen bij de junioren en Marco van Basten één van zijn grootste bewonderaars. Vanavond schuiven ze samen aan!

  • Een spannende dag vandaag voor de fractievoorzitters van de Tweede Kamer. Al uren en uren zijn zij met elkaar aan het debatteren over de Prinsjesdagplannen van het kabinet. Aan tafel Wouter de Winther en de Amsterdamse wethouder Marjolein Moorman.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV