Nationale finale Junior Songfestival 2022 zaterdag te zien op NPO 3

Nationale finale Junior Songfestival 2022 zaterdag te zien op NPO 3
Wie gaat er naar Armenië?

Kijktip :

Zaterdag 24 september is het weer zover: de jaarlijkse Nationale Finale van het Junior Songfestival vindt plaats in Ahoy Rotterdam. Tijdens dit muzikale feest wordt bepaald welke act Nederland mag gaan vertegenwoordigen op het Junior Eurovisiesongfestival.

Nationale finale Junior Songfestival gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Armenië
Vorig jaar ging de winst van het Junior Eurovisiesongfestival naar Armenië. De jonge zangeres Maléna blies iedereen weg met haar nummer 'Qami qami', waarmee ze ervoor zorgde dat Armenië het liedjesfestijn voor kinderen voor de tweede keer won. Dit jaar vindt het Junior Eurovisiesongfestival op 11 december plaats in het Karen Demirchiancomplex in de Armeense hoofdstad Jerevan.

Finalisten
Voor het zover is, moeten alle deelnemende landen bepalen welke act hen mag vertegenwoordigen in Jerevan. In Ahoy Rotterdam betreden de vier overgebleven Nederlandse kanshebbers het podium: HIGH5, Infinity, Luna en Mixed Up. Zij worden beoordeeld door het publiek én een vakjury, die dit jaar bestaat uit Glen Faria, Flemming en Chantal Janzen.

De nationale finale van het Junior Songfestival 2022 is zaterdag 24 september om 19.20 uur te zien op NPO 3. Na afloop kun je de finale van het Junior Songfestival terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV