Face to Face seizoen 2 deze en volgende week zaterdag te zien op NPO 3

Face to Face seizoen 2 deze en volgende week zaterdag te zien op NPO 3
Vervolg van Deense misdaadserie

Kijktip :

Deze en volgende week zaterdag (24 september en 1 oktober) is het tweede seizoen van de Deense misdaadserie Face to Face te zien op NPO 3. De acht afleveringen zijn in twee delen van speelfilmlengte te zien op de zaterdagavond.

Face to Face aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Hypnotherapeut
In het tweede seizoen is te zien hoe Susanne, psycholoog en hypnotherapeut, rouwt om de dood van haar dochtertje. Midden in haar rouwproces wordt er bij haar thuis aangebeld en staat ene John voor de deur; hij schakelt haar hulp in om te stoppen met roken. John blijkt net als Susanne pas geleden een kind te zijn verloren.

Geschokt
Wanneer Susanne deze John onder hypnose brengt, vertelt hij ineens tot in detail over meisjes die hij zou ontvoeren en vermoorden. Susanne blijft geschokt achter en weet niet goed wat ze ermee aan moet. Ze besluit politiecommissaris Richard in te schakelen en vertelt hem over deze mysterieuze man. Wat heeft die nog meer te verbergen?

Het tweede seizoen van Face to Face is zaterdag 24 september en zaterdag 1 oktober om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Face to Face terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV