Dr. Death seizoen 1 vanaf zondag 25 september te zien op FOX

Dr. Death seizoen 1 vanaf zondag 25 september te zien op FOX
Wekelijks met een dubbele aflevering

Kijktip :

Vanaf zondag (25 september) is het eerste seizoen van de Amerikaanse misdaad-/dramaserie Dr. Death te zien op FOX. Elke zondagavond kun je genieten van een dubbele aflevering van deze populaire serie over een gruwelijke arts.

Podcast
Dr. Death is gebaseerd op de gelijknamige podcast en vertelt het verhaal van de lugubere chirurg Christopher Duntsch. Deze neurochirurg werd berucht vanwege de permanente verminkingen die hij aanrichtte bij zijn patiënten. Er overleden zelfs twee mensen door zijn toedoen. Terwijl hij steeds psychopathischer wordt proberen mensen in zijn omgeving hem te stoppen.

Cast
Naast een indrukwekkende hoofdrol van Joshua Jackson duiken in Dr. Death ook diverse grote namen in bijrollen op. Zo zien we onder anderen Christian Slater (Heathers, True Romance, Mr. Robot), Alec Baldwin (The Departed, 30 Rock, Mission: Impossible) en AnnaSophia Robb (Bridge to Terabithia, The Carrie Diaries) hun opwachting maken in Dr. Death.

Het eerste seizoen van de Amerikaanse misdaad-/dramaserie Dr. Death is vanaf zondag 25 september wekelijks om 21.00 uur met een dubbele aflevering te zien op FOX. Lees hier op welk kanaal FOX te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV