Nederland - België live op tv en online (Nations League)

Nederland - België live op tv en online (Nations League)
Kan Oranje ook in eigen huis winnen van Belgen?

Sport :

Zondag 25 september staat de laatste groepswedstrijd van de Nations League op het programma. Nederland - België vormt het sluitstuk van Groep A4 en is om 20.45 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Finaleronde
Het Nederlands elftal is zeer dicht bij plaatsing voor de finaleronde. Oranje mag vanavond zelfs in de eigen Johan Cruijff Arena nog met 0-3 verliezen van België. Die kans lijkt niet groot, want Louis van Gaal heeft zijn team in vorm gekregen. Donderdag werd nog met 0-2 gewonnen van Polen, dankzij treffers van Cody Gakpo en Steven Bergwijn.

Grote zege
Bij België zullen de gedachten nog weleens teruggaan naar 3 juni 2022. Toen kwam het Nederlands elftal op bezoek in het Koning Boudewijn Stadion in Brussel - en daar kreeg België een ongekende oorwassing van de Noorderburen. Memphis Depay (2x), Denzel Dumfries en Steven Bergwijn zorgden voor een 0-4 voorsprong, waarna alleen Michy Batshuayi iets terug kon doen.

De wedstrijd Nederland - België is zondag 25 september om 20.45 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 20.15 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV