Vrijdag in Jinek: alles over nieuwe serie Linda de Mol FIVE LIVE

Vrijdag in Jinek: alles over nieuwe serie Linda de Mol FIVE LIVE
De gasten van vrijdag 23 september

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van vrijdag 23 september.

De gasten van Jinek op vrijdag 23 september

  • Eva Jinek bespreekt het nieuws van afgelopen week met Fresia Cousiño Arias, Amber Kortzorg en Joost Vullings.
  • Er zijn wereldwijd protesten na de dood van 22-jarige Iraanse vrouw Masha Amini, die werd opgepakt omdat ze niet voldeed aan de islamtische kledingvoorschriften. De Nederlands-Iraanse Nieloefaar Bahadori vertelt waarom het zoveel losmaakt.
  • Van kibbelende presentatoren en een overspannen eindredactrice tot intriges achter de schermen: dat zijn de ingrediënten van de nieuwe comedyserie FIVE LIVE, die draait om de goed bekeken talkshow Five Live. Hoofdrolspelers Waldemar Torenstra en Lies Visschedijk vertellen vanavond over deze nieuwe serie die gaat over de tv-wereld.
  • Thekla Reuten is te gast in Jinek om te vertellen over haar nieuwe film Narcosis, de Nederlandse inzending voor de oscars. Volgens journalisten speelt ze hierin een van haar beste rollen ooit.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV