Recensie: in Lou vecht badass Allison Janney een doodstrijd om ontvoerd meisje

Recensie: in Lou vecht badass Allison Janney een doodstrijd om ontvoerd meisje
Survivalthriller met héél véél slecht weer

Film :

Vanaf 23 september is de film Lou te zien op Netflix. Voor de film I'Tonya won actrice Allison Janney een Oscar, maar hier haalt ze vooral een nat pak. Lees hier de filmrecensie van Lou.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Lou Adell
Er raast een storm. Een jong meisje genaamd Vee, wordt ontvoerd. Haar moeder Hannah werkt samen met de mysterieuze buurvrouw Lou om de ontvoerder te achtervolgen, een reis die hun grenzen op de proef stelt en schokkende geheimen uit hun verleden onthult.

Actrice Allison Janney in de film 'Lou'

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 59% | IMDb ★ 5,4

Een ontvoering staat centraal in dit verhaal waar de herfst ook op Netflix is aangekomen, en de sterke actrice Allison Janney een ander gezicht laat zien in deze misdaadthriller waar Stallone nog een puntje aan kan zuigen. Alle clichés worden uit de kast getrokken in een zoektocht naar het jonge meisje Vee (knap acteerdebuut van de 9-jarige Ridely Asha Bateman), compleet met ingestorte brug en zelfs een bom in de auto. De geloofwaardigheid verdwijnt als sneeuw voor de zon als we de finale naderen, met een vrij klungelig slot. Fans van dit soort films halen echt wel een paar spannende momenten uit deze productie, maar een hoogvlieger is Lou niet. Twee sterren.

Cast
Naast Allison Janney (Bombshell) en Jurnee Smollett (True Blood) zijn ook Logan Marshall-Green (When They See Us), Ridley Asha Bateman (Shattered), Greyston Holt (Riverdale) en Matt Craven (The Good Lie) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Matt Craven (Underworld: Blood Wars).

Vanaf 23 september 2022 is de film Lou te zien op Netflix. Genre: Misdaad, Drama, Actie. Tijdsduur: 107 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's