Recensie: I Used to Be Famous is Britse feelgood met gouden rand

Recensie: I Used to Be Famous is Britse feelgood met gouden rand
Met Ed Skrein, Leo Long en Eleanor Matsuura

Film :

Vanaf 9 september is de film I Used to Be Famous te zien op Netflix. Dat de Nederlandse Netflix-kijker smaak heeft bewijst deze Britse productie wel, want acteur Ed Skrein staat met deze lieve en hartverwarmde muziekfilm gewoon in de top 10. Lees hier de filmrecensie van I Used to Be Famous.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"This is your time"
Het verhaal volgt Vince, een wanhopige voormalige popster die ervan droomt een comeback te maken. Een geïmproviseerde jamsessie met de autistische jonge drummer Stevie leidt tot een onverwachte vriendschap tussen de twee onbegrepen muzikanten.

Acteur Ed Skrein in de film 'I Used to Be Famous'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 78% | IMDb ★ 6,7

Eerlijk is eerlijk, de start van deze Britse komedie- en dramafilm I Used to Be Famous weet je in eerste instantie misschien niet helemaal te pakken, maar na een half uur ontvouwt zich een prachtig verhaal over vriendschap, beloftes, familie, muziek en bijzondere mensen. De fijne acteur Ed Skrein (Deadpool) voelt zich helemaal thuis in deze productie met tegenspeler Leo Long als de autistische Stevie. Clichématige en voorspelbare momenten zijn er zeker ook, maar I Used to Be Famous kan niet anders als een glimlach op je mond toveren als de finale nadert. Mede door de intieme sfeer, het sympatieke verhaal en de cast die er een feestje van maakt. En perfect voor een regenachtige zondagmiddag. Vier sterren.

Cast
Naast Ed Skrein (Maleficent: Mistress of Evil) en Leo Long (Dolphins) zijn ook Eoin Macken (Resident Evil: The Final Chapter), Kurt Egyiawan (House of the Dragon) en Neil Stuke (The Interceptor) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Eddie Sternberg.

Vanaf 9 september 2022 is de film I Used to Be Famous te zien op Netflix. Genre: Drama, Komedie, Muziek. Tijdsduur: 104 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV