Zondag in Humberto: Rondé speelt nieuwe single

Zondag in Humberto: Rondé speelt nieuwe single
De gasten van Humberto op zondag 25 september

Kijktip :

Humberto is op zaterdag en zondag te zien op RTL 4. Dit zijn de gasten van zondag 25 september.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in Humberto - zondag 25 september

  • De Nederlandse band Rondé schreef na hun hits Hard To Say Goodbye en Love Myself een nieuw nummer met hun heerlijk kenmerkende 80’s sound. Vanavond treden ze op in Humberto.
  • Gaite Jansen wist al rollen te bemachtigen in hitseries als Peaky Blinders en Line of Duty. Ook wist regisseur Joost van Ginkel haar te strikken voor een rol in zijn nieuwste film Bo, die aanstaande dinsdag in première gaat. Vanavond vertellen ze er samen over in Humberto.
  • Een jaar geleden raakte Art Rooijakkers zijn stem kwijt en vreesde hij voor het einde van zijn carrière. Dankzij een bijzondere, innovatieve behandeling kan hij nu weer spreken.
  • Momenteel groeien er ongeveer 600.000 kinderen op met ouders die kampen met psychische problemen en/of een verslaving.Nikki is een van die kinderen en werd zes jaar lang gevolgd door documentairemaker Monique Nolte. Vanavond zitten ze samen met Nikki’s moeder Karin bij Humberto.

Humberto is iedere zaterdag en zondag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van Humberto terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV