Mysterieuze sciencefictionserie La Brea vanaf dinsdag te zien op Net5

Mysterieuze sciencefictionserie La Brea vanaf dinsdag te zien op Net5
Wekelijks met een dubbele aflevering

Kijktip :

Vanaf dinsdag 27 september is de Amerikaanse sciencefiction-/thrillerserie La Brea wekelijks met een dubbele aflevering te zien op Net5. In deze serie duikt plotseling een enorm zinkgat op in Los Angeles, waar honderden mensen, voertuigen en zelfs gebouwen in verdwijnen.

La Brea aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Overleven
Het rampzalige zinkgat verdeelt de familie Harris in tweeën, waarbij Eve en Josh in een mysterieuze en gevaarlijke oerwereld terechtkomen. Daar moeten ze samenwerken met andere overlevenden om in leven te blijven. Gavin ontdekt dat de visioenen die hem al jarenlang plagen de sleutel kunnen zijn om ze thuis te brengen.

Roofvogels
Ondertussen hebben het zinkgat en de daarop volgende verschijning van enorme roofvogels uit de prehistorie de aandacht getrokken van de United States Department of Homeland Security - de antiterrorisme-eenheid in de Verenigde Staten. Zij doen onderzoek naar een vergelijkbaar incident in de Mojave-woestijn.

De sciencefictionserie La Brea is vanaf dinsdag 27 september wekelijks om 20.30 uur met een dubbele aflevering te zien op Net5. Je kunt elke aflevering van La Brea terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV