Dinsdag in Het mooiste meisje van de klas: Femke is vroeg wees

Dinsdag in Het mooiste meisje van de klas: Femke is vroeg wees
En loopt trauma op in pleeggezin

Kijktip :

Femke Huijsmans, het meisje met de stralende lach en de mooie ogen, wordt op haar achtste wees. Samen met haar zus wordt ze in een pleeggezin geplaatst. Dinsdag (27 september) ontrafelt Jaap Jongbloed haar verhaal in Het mooiste meisje van de klas.

Het mooiste meisje van de klas gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Traumatisch
Wat de klasgenoten van Femke op 't Hooghe Landt in Amersfoort niet weten, is dat het opgroeien in het pleeggezin een traumatische ervaring is voor haar. Ondanks het overlijden van haar ouders en de vervelende ervaring van het pleeggezin is Femke geen meisje dat bij de pakken neer gaat zitten en wil ze alles uit het leven halen.

Karakter
Wat Femke in haar hoofd heeft moet en zal gebeuren. Deze karaktereigenschap brengt haar letterlijk heel ver én over zee. Hoog tijd voor Jongbloed om haar eens op te zoeken en haar levensverhaal aan te horen. Wat is er van Femke geworden, het meisje dat op school alle ogen op zich gericht wist? Heeft ze haar traumatische jeugd achter zich gelaten?

Het mooiste meisje van de klas is dinsdag om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het mooiste meisje van de klas terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV