De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen keert terug op RTL 5

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen keert terug op RTL 5
Nieuw seizoen over wanbetalers en confrontaties

Nieuws :

RTL 5 komt met een nieuw seizoen van het programma De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen, waarin gerechtsdeurwaarders worden gevolgd tijdens hun werk.

Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans belanden iedere dag in zeer uiteenlopende situaties als ze aanbellen bij de schuldenaars. Van emotionele, schrijnende verhalen, tot agressieve confrontaties, geen dag is voor hen hetzelfde. In De deurwaarders: Betalen Of Leeghalen neemt het vijftal de kijker mee in hun routing om mensen in financiële nood te helpen.

Still uit 'De Deurwaarders' op RTL 5

"Volgens GGN, overkoepelende organisatie van incassospecialisten en gerechtsdeurwaarders is de rol van de deurwaarder veranderd ten opzichte van enkele jaren terug", meldt RTL. "Waar zij voorheen snel overgingen tot inbeslagname van goederen, wordt tegenwoordig samen met de wanbetaler gezocht naar oplossingen van het probleem. Ook in de media wordt tegenwoordig meer aandacht besteed aan de schuldproblematiek waardoor de taboe hierop wordt doorbroken."

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen is vanaf dinsdag 17 april wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen keert terug op RTL 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV