Woensdag in Five Days Inside: Eddy Zoëy in Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis

Woensdag in Five Days Inside: Eddy Zoëy in Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis
Ziekenhuis gespecialiseerd in kanker

Kijktip :

Dit seizoen debuteert Eddy Zoëy als presentator van het human interest-programma Five Days Inside op RTL 5. Hij heeft zijn eerste intensieve ervaringen inmiddels achter de rug, maar er wacht hem opnieuw een heftige tijd: Zoëy gaat 'inside' bij het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis.

Five Days Inside gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Presentatoren
Five Days Inside begon in 2018 als Beau Five Days Inside en werd tot 2019 gepresenteerd door Beau van Erven Dorens. Onder zijn hoede won het programma in 2018 de Gouden Televizier-Ring. Daarna is een hele stoet aan presentatoren voorbijgetrokken: Angela Groothuizen (2020), Caroline Tensen (2020), Natasja Froger (2020-2022) en Rick Brandsteder (2021-2022) hebben inmiddels afgezwaaid. Nu presenteren Geraldine Kemper en Eddy Zoëy Five Days Inside.

Kanker
In de aflevering van Five Days Inside van woensdag 28 september verblijft Zoëy in het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis, het in kanker gespecialiseerde ziekenhuis en onderzoeksinstituut in Amsterdam. Hij ontmoet daar onder anderen Sanne, een jonge vrouw die erfelijk belast is met het BRCA1-gen. Sanne laat haar borsten en eileiders preventief verwijderen. Ook ontmoet hij er Natasja, die uitbehandeld is en aan een fase 1-studie meedoet.

Five Days Inside is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV