Vanavond op tv: nieuwe serie La Brea, Het mooiste meisje van de klas en meer

Vanavond op tv: nieuwe serie La Brea, Het mooiste meisje van de klas en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 27 september

Kijktip :

Vanavond gaat de nieuwe sciencefictionserie La Brea van start op Net5. Verder onder meer een aflevering van Het mooiste meisje van de klas over de beeldschone Femke. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 27 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Ewout: de lijkenpikkers van Bangkok

RTL 5
20:30 uur

In het realityprogramma Ewout krijgt presentator Ewout Genemans een kijkje achter deuren die normaal gesproken gesloten blijven. Deze week reist Genemans naar Thailand, dat in de top drie staat van gevaarlijkste wegen ter wereld. In Bangkok vallen vrijwel de meeste verkeersdoden ter wereld. Elk jaar verongelukken ook talloze Nederlandse toeristen. Ewout loopt mee met de mensen van de vrijwillige ambulance die naar de ongelukken gaan en de lijken ruimen. Zij worden de lijkenpikkers van Bangkok genoemd.

Start: La Brea

NET 5
20:30 uur

Vanaf vanavond is de Amerikaanse sciencefiction-/thrillerserie La Brea wekelijks met een dubbele aflevering te zien op Net5. In deze serie duikt plotseling een enorm zinkgat op in Los Angeles, waar honderden mensen, voertuigen en zelfs gebouwen in verdwijnen. Het rampzalige zinkgat verdeelt de familie Harris in tweeën, waarbij Eve en Josh in een mysterieuze en gevaarlijke oerwereld terechtkomen. Daar moeten ze samenwerken met andere overlevenden om in leven te blijven.

Start: Uncle Martin

Eén
20:35 uur

De Vlaamse journalist Martin Heylen is vanaf vanavond te zien met de achtdelige documentaireserie Uncle Martin op België Eén. Hij gaat op roadtrip door de Verenigde Staten, op zoek naar zijn familie - die honderd jaar geleden met een boot van de Red Star Line vertrok. Martin reist naar Michigan om er zijn nieuwe bloedverwanten op te zoeken. Maar die ontmoetingen blijken emotioneler dan verwacht. Martin wordt ook meegesleept in een wereld van gele schoolbussen en jachtgeweren.

Het mooiste meisje van de klas: Femke is vroeg wees

NPO 1
21:20 uur

Femke Huijsmans, het meisje met de stralende lach en de mooie ogen, wordt op haar achtste wees. Samen met haar zus wordt ze in een pleeggezin geplaatst. Vanavond ontrafelt Jaap Jongbloed haar verhaal in Het mooiste meisje van de klas. Wat de klasgenoten van Femke op 't Hooghe Landt in Amersfoort niet weten, is dat het opgroeien in het pleeggezin een traumatische ervaring is voor haar. Ondanks het overlijden van haar ouders en de vervelende ervaring van het pleeggezin is Femke geen meisje dat bij de pakken neer gaat zitten en wil ze alles uit het leven halen.

Avonturenfilm: The Revenant

SBS 9
22:40 uur

Op SBS9 is vanavond de avonturenfilm The Revenant te zien. Tijdens een expeditie in 1823 diep in de ruige Amerikaanse wildernis wordt de legendarische avonturier Hugh Glass en zijn manschappen aangevallen door indianen en moet hij bij een hinderlaag vrezen voor zijn leven. Hij ontkomt ternauwernood en slaat op de vlucht. Tijdens zijn overlevingstocht ondergaat Glass ondenkbare tegenslagen. Gedreven door zijn wil om te leven en zijn liefde voor zijn familie, moet Glass zich een weg banen door een strenge winter tijdens zijn meedogenloze overlevingstocht om uiteindelijk verlossing te vinden.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV