Woensdag 28 september in Steenrijk, straatarm: de zakenpartner van Mo Bicep

Woensdag 28 september in Steenrijk, straatarm: de zakenpartner van Mo Bicep
Van Vlaamse villa naar minimaal weekbudget

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Steenrijk, straatarm, woensdag 28 september te zien op SBS6, maken we kennis met de 25-jarige Frankie, die samen met zijn zakenpartner - en influencer - Mo Bicep een goedlopend bedrijf in voedingssupplementen runt. Hoe zal hij het vinden om een week in armoede te leven?

Steenrijk, straatarm gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Extravagant
Frankie woont samen met zijn verloofde Amber in een riante villa in het Belgische Meerle en er is zelfs een baby op komst. Amber heeft een belangrijke functie in het bedrijf van haar vader en zo komt er maandelijks meer dan genoeg geld in het laatje. Het stel heeft een extravagante levensstijl. Ze zullen een pas op de plaats moeten maken als ze ruilen met Michael en Samantha uit het Brabantse Rijen.

Gezondheidsproblemen
Michael en Samantha hebben vier kinderen: Jaco, Jason, Jamilla en Jichelle. Door gezondheidsproblemen van de beide ouders belandt het gezin in de schulden en hun bewindvoerder maakt er ook een nog eens potje van. Met z'n zessen moeten ze rondkomen van honderd euro per week. Hoe zullen de Hoefmansjes een week ervaren waarin alles kan en een keer geen 'nee' gezegd hoeft te worden? En hoe houden Frankie en Amber zich staande zonder alle luxe om zich heen?

Steenrijk, straatarm is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Steenrijk, straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV