Dinsdag in Op1: Stef Bos over zijn nieuwe voorstelling ‘Bloemlezing’

Dinsdag in Op1: Stef Bos over zijn nieuwe voorstelling ‘Bloemlezing’
Dit zijn de gasten van dinsdag 27 september

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we kijken naar de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Lees verder onder de video.

Onderwerpen van dinsdag 27 september.

  • Stef Bos neemt je in een intieme show met enkel en alleen zijn piano mee op een muzikale reis door de tijd. Hij vertelt verhalen uit de geschiedenis waar we ook nu nog steeds van kunnen leren, zingt nummers uit zijn rijke oeuvre en speelt nieuwe liedjes. Over zijn nieuwe voorstelling ‘Bloemlezing’ vertelt Stef Bos vanavond bij Op1.

  • Arnon Grunberg liep stage bij de SGP-fractie van Kees van der Staaij en deed daar verslag van in dagblad Trouw. Grunberg leverde een bijdrage aan de speech van Van der Staaij bij de Algemene Politieke Beschouwingen, en samen baden ze zelfs voor Mark Rutte. Hebben de seculiere schrijver en de christenpoliticus elkaar gevonden? Daarover komen ze vanavond praten bij Op1.

  • Lang geleden is het niet dat Donald Trump de NAVO ‘verouderd’ noemde. Maar door de oorlog in Oekraïne is het bondgenootschap groter en sterker dan ooit.Rob Bauer is de hoogste militair bij de NAVO. Vanavond bij Op1 spreken we met hem over de herrijzenis van het bondgenootschap, de dreiging uit het oosten en de actuele situatie in Oekraïne en Rusland. Ook voorzitter van Free Russia NL Galya Petrenko schuift aan.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV