Dinsdag in Jinek: Saskia Belleman en Clarice Stenger over mogelijk lek richting Taghi

Dinsdag in Jinek: Saskia Belleman en Clarice Stenger over mogelijk lek richting Taghi
De gasten van Jinek van dinsdag 27 september

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van dinsdag 27 september.

De gasten van Jinek op dinsdag 27 september

  • Advocaat Inez Weski zou berichten hebben doorgespeeld naar haar client Ridouan Taghi. Dat zegt advocaat Andre Seegbregts die de neef van Taghi, Youssef T., bijstaat. We bespreken dit met rechtbankverslaggever Saskia Belleman en strafrechtadvocaat Clarice Stenger.

  • Van donga-stokvechten in Ethiopië tot onze Friese trots fierljeppen: documentairemaker Hannelore Vandenbussche reisde de hele wereld over om de sportende mens in beeld te brengen. Vanavond schuift ze aan, samen met sportfanaat Erben Wennemars, burgemeester van Leeuwarden Sybrand Buma en tien fanatieke fierljeppers!

  • De hoofdverdachte in de afpersingszaak rond een fruithandel in Hedel is vandaag veroordeeld tot een celstraf van 19 jaar en 10 maanden.Henri Seepers en zijn broer werden als ex-werknemers van de fruithandel ook slachtoffer in de zaak. Criminelen staken hun huis in brand. Vanavond doet Henri zijn verhaal aan tafel bij Eva.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV