Nieuw op Disney+: deze films en series zijn nieuw in oktober 2022

Nieuw op Disney+: deze films en series zijn nieuw in oktober 2022
Met onder meer The Bear en She-Hulk

Kijktip :

Het begint langzamerhand weer koud te worden in Nederland en dat betekent dat de open haard weer aan kan en - om de energierekening wat te sparen - een warme deken over de benen op de bank gaat. Een film of serie hoort daar vanzelfsprekend ook bij. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in oktober 2022.

Kijktips van Gids.tv

The Bear (5 oktober)

Disney+

Bron: Disney Plus
We volgen Carmen “Carmy” Berzatto, een jonge kok die uit de wereld van 'fine dining' komt. Na een hartverscheurend overlijden binnen zijn familie keert hij terug naar zijn geboortestad Chicago om het familiebedrijf, een sandwichwinkel, te runnen: 'The Original Beef of Chicagoland'. Bekijk hier waar je vanaf 5 oktober The Bear kunt streamen.

Andor (elke woensdag)

Wekelijks op Disney+

Bron: Disney Plus
De avonturen van rebellen spion Cassian Andor tijdens de beginjaren van de Rebellion. De serie verkent verhalen vol spionage en gedurfde missies om de hoop te herstellen in een melkwegstelsel in de greep van de meedogenloze Empire. Bekijk hier waar je Andor kunt streamen.

Werewolf by Night (7 oktober)

Disney+

Bron: Disney Plus
Op een donkere en sombere nacht komt een geheime groep van monsterjagers bijeen na de dood van hun leider. In een vreemde en macabere herdenking van het leven van de leider, worden de aanwezigen gedwongen tot een mysterieuze en dodelijke strijd om een krachtig relikwie. Door de jacht zullen ze uiteindelijk oog in oog komen te staan met een gevaarlijk monster. Lees hier waar je vanaf 7 oktober Werewolf by Night kunt kijken.

She-Hulk: Attorney at Law (finale op 13 oktober)

Wekelijks op Disney+

Bron: Disney Plus
Jennifer Walters is een succesvolle advocate uit Los Angeles, werkzaam in het opkomende gebied van 'Superhuman law', én toevallig de nicht van Bruce Banner. Door omstandigheden heeft ze krachten gekregen die vergelijkbaar zijn met die van haar neef, die haar nu probeert te leren hoe ze die kan gebruiken. Bekijk hier waar je She Hulk: Attorney at Law kunt streamen.

Rosaline (14 oktober)

Disney+

Bron: Disney Plus
Een komische hervertelling van Shakespeare's 'Romeo and Juliet', verteld vanuit het oogpunt van Romeo's gedumpte ex, Rosaline, de vrouw van wie Romeo zegt te houden voordat hij voor Julia valt. Lees hier waar je vanaf 14 oktober Rosaline kunt kijken.

Tales of the Jedi (26 oktober)

Disney+

Bron:
Reis in de levens van twee duidelijk verschillende Jedi uit het prequel-tijdperk: Ahsoka Tano en Count Dooku. Elk zal op de proef worden gesteld terwijl ze keuzes maken die hun lot zullen bepalen. Bekijk hier waar je vanaf 26 oktober Tales of the Jedi kunt streamen.

The Mysterious Benedict Society, S2 (26 oktober)

Wekelijks op Disney+

De serie volgt vier begaafde weeskinderen die door een excentrieke weldoener worden gerekruteerd voor een geheime missie. Ze gaan undercover in een internaat dat bekend staat als The Institute. Ze moeten een crimineel complot verijdelen dat wereldwijde vertakkingen heeft, terwijl ze tussendoor ook nog een nieuw soort familie creëren. Bekijk hier waar je The Mysterious Benedict Society kunt streamen.

Verder op Disney+

Volgt z.s.m.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV