Vanavond op tv: Frenkie van onderneming MB Nutrition te zien in Steenrijk, Straatarm

Vanavond op tv: Frenkie van onderneming MB Nutrition te zien in Steenrijk, Straatarm
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 28 september

Kijktip :

Mobicep maakt in het dagelijks leven fitnessvlogs en verkoopt voedingssupplementen van zijn eigen onderneming MB Nutrition. De zakenman doet dit samen met Frenkie (25). Frenkie staat vanavond met zijn verloofde Amber centraal in een nieuwe aflevering van Steenrijk, straatarm. Hoe zullen zij het vinden om in armoede te leven? Bekijk alle tv-tips van Gids.tv voor woensdag 28 september hieronder.

Kanker
In een nieuwe aflevering van Five Days Inside verblijft Eddy Zoëy in het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis, het in kanker gespecialiseerde ziekenhuis en onderzoeksinstituut in Amsterdam. Hij ontmoet daar onder anderen Sanne, een jonge vrouw die erfelijk belast is met het BRCA1-gen. Sanne laat haar borsten en eileiders preventief verwijderen. Ook ontmoet hij er Natasja, die uitbehandeld is en aan een fase 1-studie meedoet.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Steenrijk, straatarm: zakenpartner van Mo Bicep

SBS 6
20:29 uur

In een nieuwe aflevering van Steenrijk, straatarm maken we kennis met de 25-jarige Frankie, die samen met zijn zakenpartner - en influencer - Mo Bicep een goedlopend bedrijf in voedingssupplementen runt. Frankie woont samen met zijn verloofde Amber in een riante villa in het Belgische Meerle en er is zelfs een baby op komst. Het stel heeft een extravagante levensstijl. Ze zullen een pas op de plaats moeten maken als ze ruilen met Michael en Samantha uit het Brabantse Rijen.

Five Days Inside: Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis

RTL 5
20:31 uur

Dit seizoen debuteert Eddy Zoëy als presentator van het human interest-programma Five Days Inside op RTL 5. Vanavond zien we hem in het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis, het in kanker gespecialiseerde ziekenhuis en onderzoeksinstituut in Amsterdam. Hij ontmoet daar onder anderen Sanne, een jonge vrouw die erfelijk belast is met het BRCA1-gen. Sanne laat haar borsten en eileiders preventief verwijderen. Ook ontmoet hij er Natasja, die uitbehandeld is en aan een fase 1-studie meedoet.

Docu: Sterre, tegen de klippen op

NET 5
21:27 uur

Het onbezorgde leven van de zeventienjarige Sterre van Wijlen en haar familie verandert in een nachtmerrie als zij de diagnose botkanker krijgt. Direct komen ze in de mallemolen van scans, biopten, gesprekken en chemokuren terecht. De documentaire Sterre, tegen de klippen op legt het loodzware traject vast.

Start: Why Didn't They Ask Evans?

BBC First
22:05 uur

Vanavond en volgende week woensdag (5 oktober) is de vierdelige serie Why Didn't They Ask Evans? in twee delen te zien op BBC First. Deze miniserie is een adaptatie van het gelijknamige boek van Agatha Christie, dat in 1934 verscheen.

Docu: Jane Fonda - actrice en activist

NPO 2
23:39 uur

Ze is filmster, politiek activist, aerobics goeroe en zakenvrouw. De documentaire Jane Fonda: actrice en activist overziet het immer voortdurende, turbulente leven van een echt Amerikaans Hollywoodicoon - met al haar dromen, ambities en desillusies.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV