Nieuw seizoen Andy & Melisa vanaf vrijdag 30 september te zien op SBS6

Nieuw seizoen Andy & Melisa vanaf vrijdag 30 september te zien op SBS6
Realityserie maakt comeback

Kijktip :

Na enkele jaren afwezigheid keert de realityserie Andy & Melisa vrijdag 30 september terug op televisie met een gloednieuw, vierde seizoen. Op SBS6 kunnen we wekelijks genieten van de avonturen van voormalig profvoetballer Andy van der Meijde en zijn vrouw Melisa Schaufeli.

Andy & Melisa gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Veel op tv
De laatste tijd lijkt Andy van der Meijde bijna niet van televisie te slaan. Hij schuift elke maandag en vrijdag aan in de voetbaltalkshow Veronica Offside op Veronica en is op dezelfde zender te zien met het programma Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse, samen met Wesley Sneijder. Ook op Videoland heeft Van der Meijde al de nodige programma's gemaakt.

Nieuw huis
En nu is er dus een nieuw seizoen van Andy & Melisa. Het veelbesproken stel stoomt zich, op geheel eigen wijze, klaar voor een werkvakantie naar hun gloednieuwe, pas gekochte casa in Spanje. Ook wordt het geduld van Andy flink op de proef gesteld als Melisa stad en land afzoekt om van het nieuwe huis een thuis te maken.

Het nieuwe seizoen van Andy & Melisa is vanaf vrijdag 30 september wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Andy & Melisa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV