McDonald & Dodds seizoen 3 vanaf vrijdag te zien op België Eén

McDonald & Dodds seizoen 3 vanaf vrijdag te zien op België Eén
Tegenpolen blijken ijzersterk team

Kijktip :

Vrijdag 30 september gaat het derde seizoen van de Britse misdaadserie McDonald & Dodds van start op de Vlaamse zender Eén. Dit seizoen bestaat uit drie lange afleveringen van zo'n anderhalf uur en is elke vrijdag te zien op televisie.

Tegenpolen
In McDonald & Dodds worden twee tegenpolen, detective chief inspector Lauren McDonald en detective sergeant Dodds, aan elkaar gekoppeld. Ze blijken uiteindelijk opvallend goed te kunnen samenwerken, en dat is ook in dit derde seizoen weer nodig wanneer een jonge vrouw op klaarlichte dag op mysterieuze wijze omkomt in een druk park.

Lacht
McDonald en Dodds worden opgeroepen om de zaak te onderzoeken. Hoe kan dit gebeurd zijn? En waarom lacht het lijk? Alle sporen leiden naar professor George Gillan, een linguïstisch antropoloog die met zijn 100-jarige moeder in een vervallen landhuis woont. Dodds is er zeker van dat ze in het huis antwoorden zullen vinden, maar onderweg ontdekt hij een aantal geheimen over zijn eigen verleden.

Het derde seizoen van McDonald & Dodds is vanaf vrijdag 30 september wekelijks rond 20.40 uur te zien op België Eén. Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV