Laatste aflevering Ik vertrek XL zaterdag te zien op NPO 1

Laatste aflevering Ik vertrek XL zaterdag te zien op NPO 1
Draad oppakken na tragische gebeurtenis

Kijktip :

Zaterdag (1 oktober) is de laatste aflevering van Ik vertrek XL te zien op NPO 1. In dit programma volgen we twee gezelschappen die op verschillende plekken hun droom willen opbouwen: op Bonaire en in Italië. Hoe eindigt hun avontuur?

Ik vertrek XL gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Hans
Vorige week was misschien wel de meest tragische Ik vertrek-aflevering ooit te zien op NPO 1. Hans en Marja besloten definitief naar Friuli te emigreren nadat ze in Nederland op straat kwamen te staan. Hun huis heeft de nodige gebreken, maar dit wordt totaal onbelangrijk als Hans ten val komt en uiteindelijk aan de gevolgen hiervan overlijdt.

Optimisme
Na het overlijden van Hans pakken Marja, Ada, Wim en Renzo de draad voorzichtig weer op. Ze gaan verder in Hans' voetsporen en zijn vastbesloten hun gezamenlijke droom af te bouwen. Ook op Bonaire maken ze de balans op. Daar waar ze tweeënhalf jaar geleden aan begonnen zijn, is nog maar weinig van terechtgekomen. Wat overblijft is hun eindeloze optimisme.

De slotaflevering van Ik vertrek XL is zaterdag 1 oktober om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ik vertrek XL terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV