Deense misdaadserie Trom vanaf zaterdag 1 oktober te zien op Canvas

Deense misdaadserie Trom vanaf zaterdag 1 oktober te zien op Canvas
Elke week een dubbele aflevering

Kijktip :

Vanaf zaterdag (1 oktober) is de zesdelige Deense misdaadserie Trom wekelijks met een dubbele aflevering te zien op Canvas. In deze serie maken we kennis met journalist Hannis Martinsson, die alles op alles zet om de onderste steen boven te krijgen in zijn verhalen.

Mysterieus bericht
In de eerste aflevering krijgt journalist Hannis Martinsson een mysterieus bericht van de lokaal beroemde activiste Sonja á Heyggi, waarin die beweert zijn dochter te zijn en in groot gevaar te verkeren. Hannis besluit terug te keren naar zijn thuishaven, de Faeröer Eilanden.

Vermist
Eenmaal gearriveerd komt Hannis al snel tot de conclusie dat de vrouw vermist is. De zaak wordt nóg mysterieuzer wanneer ze wordt aangetroffen tijdens een walvisjacht. Hannis riskeert zijn eigen leven om het spectaculaire verhaal naar buiten te brengen en veroorzaakt een schokgolf op de Faeröer Eilanden.

De Deense misdaadserie Trom is vanaf zaterdag 1 oktober wekelijks om 20.40 uur met een dubbele aflevering te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV