3FM-dj's willen Bassie en Adriaan op Netflix

3FM-dj's willen Bassie en Adriaan op Netflix
Ad van Toor is voor

Nieuws :

Komen Bassie en Adriaan naar Netflix? Dat willen de 3FM-dj's Rámon Verkoeijen en Mark van der Molen in ieder geval wel. De twee riepen een speciale Facebookpagina in het leven en spraken met Adriaan-acteur Ad van Toor, die vóór het initiatief is.

Eén van Nederlands bekendste kinderseries staat nog niet op Netflix. Maar wellicht komt daar binnenkort verandering in. Mark van der Molen en Rámon Verkoeijen opperden in hun radioprogramma op 3FM, Mark + Ramon, dat Bassie en Adriaan naar Netflix moeten komen.

Volgens Ad van Toor, die de bekende acrobaat speelde, vond Netflix de beeldkwaliteit van de jeugdserie te slecht. De streamingdienst heeft nog niet echt gereageerd op het verzoek van de dj's, maar is er wel mee bezig, zo blijkt uit deze tweet:

Luister hier het interview met Ad 'Adriaan' van Toor.

Wil je "die vervloekte clown en acrobaat", zoals de Baron zou zeggen, ook op Netflix krijgen? Neem dan een kijkje op de Facebookpagina Bassie & Adriaan moeten op Netflix.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 3FM-dj's willen Bassie en Adriaan op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV