Nieuwe comedyserie FIVE LIVE vanaf zondag te zien op SBS6

Nieuwe comedyserie FIVE LIVE vanaf zondag te zien op SBS6
Met Linda de Mol en Waldemar Torenstra

Kijktip :

Zondag (2 oktober) gaat de nieuwe comedyserie FIVE LIVE, met hoofdrollen voor Linda de Mol en Waldemar Torenstra, van start op SBS6. Zij spelen Sara Bannink en Roderik van Zuylen, een gescheiden koppel dat nog altijd samen de wekelijkse talkshow Five Live presenteert.

Niet tevreden
In de eerste aflevering van FIVE LIVE doemt meteen een probleem op voor het presentatieduo. Zenderbaas Flip is niet tevreden over de kijkcijfers en vindt dat er hoognodig iets moet gebeuren, bijvoorbeeld meer variatie in de presentatie. Ook moeten er volgens hem meer spraakmakende gasten uitgenodigd worden.

Kritisch
Flip stelt bijvoorbeeld Ellen van Boetzelaar voor als gast, die de laatste tijd zeer kritisch is op Five Live (een persiflage op Angela de Jong?). Hoe dan ook, het is een mooie taak voor eindredacteur Liz om de boel eens lekker op te schudden. Sara en Roderik begrijpen dat hun plek niet meer vanzelfsprekend is en slaan de handen ineen.

De nieuwe comedyserie FIVE LIVE is vanaf zondag 2 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. De afleveringen verschijnen vanaf dan ook iedere maandag op Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV