Zondag 2 oktober in Pak de macht: confrontatie met Mark Rutte

Zondag 2 oktober in Pak de macht: confrontatie met Mark Rutte
Tim Hofman houdt machthebbers tegen het licht

Kijktip :

Zondag (2 oktober) sluit het tweede seizoen van Pak de macht af. Presentator Tim Hofman kondigde de afgelopen weken meermaals aan dat er een confrontatie met minister-president Mark Rutte aan zit te komen en vanavond is het dan eindelijk zover.

Pak de macht gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Premier
Hoe machtig is Mark Rutte, de langstzittende premier van Nederland? We vroegen het hem zelf, zijn antwoord luidde als volgt: "Nee, ik ben geen machtig man." Maar is dat wel zo? En is het erg? Daarnaast bedenken we een nieuwe strategie tegen onderdrukkende groeperingen: doodknuffelen. Hier kun je zelf ook aan meedoen.

Over het programma
Hofman bijt zich in Pak de macht vast in de soms roestige machtssystemen en individuen met macht. Want er zijn nog altijd veel machtige mensen en invloedrijke organisaties. Het is tijd voor verantwoording, want een betere wereld begint niet bij jezelf, maar bij de machthebbers. De normaal onzichtbare machthebbers worden in de spotlights gezet.

De laatste aflevering van Pak de macht is zondag 2 oktober om 21.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Pak de macht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV