Ajax - Go Ahead Eagles live op tv (Eredivisie)

Ajax - Go Ahead Eagles live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in de achtste speelronde

Sport :

Op zaterdag 1 oktober spelen Ajax en Go Ahead Eagles in de achtste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Johan Cruijff ArenA. De wedstrijd wordt om 20.00 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - Go Ahead Eagles

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
Het elftal van Alfred Schreuder liet het laatste weekend voor de interlandbreak kostbare punten liggen in de wedstrijd tegen AZ. In Alkmaar werd het 1-2 voor de mannen uit het Noorden. De hoofdstedelingen zijn de koppositie voor even uit het zicht verloren, maar dat is misschien niet heel lang zo. Van Go Ahead zouden de Amsterdammers namelijk wel moeten kunnen winnen.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 19.45 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Ajax - Go Ahead Eagles is zaterdag 1 oktober om 16.30 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV