Cambuur Leeuwarden - PSV live op tv (Eredivisie)

Cambuur Leeuwarden - PSV live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in de achtste speelronde

Sport :

Op zaterdag 1 oktober spelen PSV en Cambuur Leeuwarden in de achtste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Cambuur Leeuwarden Stadion. De wedstrijd wordt om 16.30 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Samenvatting en hoogtepunten Cambuur Leeuwarden - PSV

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
Het elftal van Ruud van Nistelrooij staat na acht wedstrijden bovenaan in de Eredivisie. Het elftal staat redelijk en dat liet de ploeg zien met een overwinning op Feyenoord met een wonderschone 4-3 door goals van Branthwaite, Gakpo, Til en Obispo.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 16.00 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Cambuur Leeuwarden - PSV is zondag 1 oktober om 16.30 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV