Donderdag in Khalid & Sophie: Boudewijn de Groot over liedjesprentenboek 'Soms als ik een vlinder zie'

Donderdag in Khalid & Sophie: Boudewijn de Groot over liedjesprentenboek 'Soms als ik een vlinder zie'
Dit zijn de gasten van donderdag 29 september

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van donderdag 29 september. De show wordt vandaag gepresenteerd door Sophie.

De gasten in Khalid & Sophie op donderdag 29 september

  • Vanavond praten we over het nieuws van de dag met Olcay Gulsen en Sjuul Paradijs. Zij zijn ons duo van dienst.

  • NOS-verslaggever Gert-Jan Dennekamp is een kleine week terug uit Oekraïne. Vanavond schuift hij aan om te vertellen over zijn reis en de huidige situatie in Oekraïne.

  • Veel mensen konden in de maand september wel wat steun gebruiken.Philip Huff geeft een leestip aan de persoon die dat volgens hem het meest nodig heeft.

  • Elke week neemt Annefleur Schipper de week door in de rubriek 'Het Wassenbeeldenmuseum' en kiest ze één persoon uit die er voor haar uitspringt.

  • Boudewijn de Groot heeft een liedjesprentenboek voor kinderen geschreven 'Soms als ik een vlinder zie'. Zijn kleindochter, Aysha de Groot, heeft een van die nummers ingezongen. Vanavond vertellen ze over het maakproces.

  • Boudewijn de Groot is de opa van Meis. Zij komt haar opa’s werk zingen.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV