Woensdag 5 oktober in Steenrijk, straatarm: influencers Jaimy en Mira

Woensdag 5 oktober in Steenrijk, straatarm: influencers Jaimy en Mira
Stel is bekend van Temptation Island

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Steenrijk, straatarm maken we kennis met influencers Jaimy en Mira, die het regenachtige Amsterdam zó zat waren dat ze besloten samen hun droom te verwezenlijken in het zonovergoten Zuid-Spanje. Alleenstaande moeder Lianne Bessels heeft het financieel juist erg moeilijk.

Steenrijk, straatarm gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Buitenbioscoop
Inmiddels runt Jaimy een succesvol vastgoedbedrijf en zijn verloofde Mira (allebei bekend van Temptation Island) helpt hem achter de schermen met de marketing. Het stel leeft een extravagant leven en woont in een schitterend huis met zwembad en buitenbioscoop en willen hun mooie leven dolgraag delen met een ander gezin dat het financieel zwaar heeft. Lianne Bessels is zo iemand die het moeilijk heeft.

Gezondheidsproblemen
Lianne is alleenstaand en moet haar drie dochters Lizzy, Isabella en Soraya onderhouden. Door ernstige gezondheidsproblemen is Lianne afgekeurd en moet ze rondkomen van een minimale uitkering. Wekelijks houdt ze vijftig euro over om van te leven. Kleding wordt onderling gedeeld en leuke uitjes zitten er niet in. Hoe zal het voor Lianne en haar dochters zijn om voor het eerst naar het buitenland te gaan en te baden in weelde?

Steenrijk, straatarm is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Steenrijk, straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV