Recensie: bij Mr. Harrigan's Phone van Stephen King zijn de doden altijd dichtbij

Recensie: bij Mr. Harrigan's Phone van Stephen King zijn de doden altijd dichtbij
Horror en drama met Donald Sutherland en Jaeden Martell

Film :

Vanaf 5 oktober is de film Mr. Harrigan's Phone te zien op Netflix. Met de inmiddels 87-jarige Donald Sutherland in de hoofdrol is het altijd genieten. Een rol die op zijn lijf geschreven is en waarin de dood altijd dichtbij is. Lees hier de filmrecensie van Mr. Harrigan's Phone.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"Some connections never die"
Wanneer meneer Harrigan sterft, stopt de tiener Craig - die bevriend raakte en klusjes voor hem deed - zijn smartphone in zijn zak. Maar voor de begrafenis en wanneer de eenzame jongen een bericht achterlaat voor zijn overleden vriend, is hij geschokt als hij opeens een sms terugkrijgt.

Onder andere Cyrus Arnold (Kenny) Jaeden Martell (Craig) in de film 'Mr. Harrigan's Phone'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 63% | IMDb ★ 6,0

De film Mr. Harrigan's Phone is gebaseerd op een kort verhaal van horrorschrijver Stephen King. Wie snelheid zoekt en echte horror, is bij deze productie aan het verkeerde adres. Het lugubere verhaal bevat meer drama dan horror, maar de film heeft mooie rollen voor Donald Sutherland en It: Chapter Two-ster Jaeden Martell in de huis. Thema's als eenzaamheid, vriendschap en pesten komen aan bod, maar we zien ook hoe de mobiele telefoon ons leven in zijn macht heeft. De wraakgedachten van hoofdpersoon Craig zijn de hoogtepunten van de film, want dan zie de echte Stephen King terug. Verder is dit een prima Halloween-verhaal met een boodschap, maar wie echt horror wil hoeft hier niet aan te beginnen. Drie sterren.

Cast
Naast Jaeden Martell (It: Chapter Two) en Donald Sutherland (Ad Astra) zijn ook Cyrus Arnold (Baby Blue), Kirby Howell-Baptiste (Cruella) en Thomas Francis Murphy (Jeepers Creepers 3) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door John Lee Hancock (The Little Things) en naar een kort verhaal van horrorschrijver Stephen King.

Vanaf 5 oktober 2022 is de film Mr. Harrigan's Phone te zien op Netflix. Genre: horror. Tijdsduur: 104 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV