Dinsdag in Khalid & Sophie: minister Carola Schouten over gratis schoolontbijt

Dinsdag in Khalid & Sophie: minister Carola Schouten over gratis schoolontbijt
De gasten van Khalid & Sophie van dinsdag 4 oktober

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van dinsdag 4 oktober. De show wordt vandaag gepresenteerd door Khalid.

De gasten in Khalid & Sophie op dinsdag 4 oktober

  • Mischa Blok en Paul de Leeuw vormen het Duo van Dienst.
  • Door de toenemende armoede gaan steeds meer kinderen zonder ontbijt naar school. Minister Carola Schouten en Hans Spekman gaan ervoor zorgen dat er op 500 kwetsbare basisscholen leerlingen een gratis schoolontbijt krijgen.
  • Vandaag begon de inhoudelijke behandeling van de rechtszaak tegen negen Hilversumse jongens. Zij worden verdacht van het doodschoppen van Carlo Heuvelman tijdens een vakantie in Mallorca. NRC-journalist Bram Endedijk was bij de zitting.
  • De Indonesische competitie staat bekend als één van de gevaarlijkste ter wereld. Dit weekend kwamen 132 fans om het leven. Tegelijkertijd is de liefde voor de sport en spelers enorm.Melvin Platje, Sylvano Comvalius en Raphael Maitimo delen hun ervaringen.
  • Paul Bergen fotografeerde zowat iedere artiest die ertoe deed en bundelde zijn beste werk in het boek ‘Nineties Spirit, Music Caught On Camera’.Wilfried de Jong was erbij toen Paul misschien wel zijn mooiste foto maakte: een foto van Sonny Rollins
  • En muziek van het Tom Beek Trio, zij spelen een nummer van Sonny Rollins.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV