AZ - Apollon Limassol live op tv (Conference League)

AZ - Apollon Limassol live op tv (Conference League)
Duel tegen Cypriotische topclub

Sport :

Donderdag (6 oktober) staat de wedstrijd AZ - Apollon Limassol op het programma in de Conference League. De Alkmaarders zijn goed begonnen met twee zeges; komt daar een derde bij? Het duel is om 21.00 uur live te zien op ESPN.

Lees hier op welk kanaal ESPN te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Ruime overwinning
AZ gaat na twee speelrondes comfortable aan de leiding in Groep E van de Conference League. De Alkmaarders hadden in hun eerste wedstrijd nog grote moeite met SC Dnipro-1 (0-1), maar FC Vaduz werd met een ruime overwinning terug naar Liechtenstein gestuurd. In eigen huis won AZ met maar liefst 4-1 - hoewel drie van de vier treffers in de laatste tien minuten vielen.

Samenvatting en hoogtepunten AZ - Apollon Limassol

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Cyprus
Nu komt Apollon Limassol op bezoek. Limassol is de tweede stad van Cyprus, na hoofdstad Nicosia. Apollon is slecht begonnen aan het Conference League-seizoen: in het eerste duel kwamen ze niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel tegen Vaduz, de tweede wedstrijd werd met 1-3 verloren van SC Dnipro-1. Gaan ze donderdag opnieuw verliezen?

De wedstrijd AZ - Apollon Limassol is donderdag 6 oktober om 21.00 uur live te zien op ESPN. De samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV