Donderdag in Mr. Frank Visser doet uitspraak: Zeeuwse bomentwist

Donderdag in Mr. Frank Visser doet uitspraak: Zeeuwse bomentwist
Kan mr. Visser de rust terugbrengen?

Kijktip :

Ook dit seizoen van Mr. Frank Visser doet uitspraak trekt weer torenhoge kijkcijfers op SBS6. Mr. Visser is al jaren populair - zowel bij de publieke omroep (in De rijdende rechter) als bij de commerciële. Deze week reist hij naar Zeeuws-Vlaanderen.

Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Bomen
In een nieuwe aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak hebben mr. Visser en presentator Viktor Brand een afspraak in Axel in Zeeuws-Vlaanderen. In Zeeland ontmoeten ze Marie Jeanne en Christian, die zich groen en geel ergeren aan de bomen van buurman Vico.

Zeuren
Die bomen verliezen zoveel blad, dat hun tuingenot flink minder wordt. De buurman vindt dat het allemaal wel meevalt met de bladeren. Sterker nog, hij wordt gek van zijn buren, die maar blijven zeuren over de overlast van zijn bomen. Kortom, hoogste tijd om dit conflict met wortel en tak uit te roeien.

Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV