Agent Hamilton seizoen 2 vanaf zaterdag 8 oktober te zien op NPO 3

Agent Hamilton seizoen 2 vanaf zaterdag 8 oktober te zien op NPO 3
Elke week een dubbele aflevering

Kijktip :

Zaterdag (8 oktober) gaat het tweede seizoen van de Zweedse misdaadserie Agent Hamilton van start op NPO 3. Elke zaterdag kun je genieten van een dubbele aflevering van deze spannende reeks, waarin we politieagent Carl Hamilton volgen.

Agent Hamilton gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

NAVO-oefening
Een Zweedse duiker komt om tijdens een geheime NAVO-oefening in het Middellandse Zeegebied. Carl Hamilton ontdekt dat de duiker één van z'n strijdmakkers was en reist met z'n nieuwe collega Kristin Ek af naar de militaire basis in Zuid-Frankrijk, om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeluk. De Fransen gaan ervan uit dat de duiker subversieve ideeën had, maar is dit wel zo?

Hoofdrol
In Agent Hamilton wordt de hoofdrol vertolkt door de Noorse acteur Jakob Oftebro. Hij was onder meer te zien in de veelgeprezen film Kon-Tiki (2012), die werd genomineerd voor de Oscar voor Beste Niet-Engelstalige Film, en The Snowman (2017) - naast onder anderen Michael Fassbender, Rebecca Ferguson, Charlotte Gainsbourg en Val Kilmer. Ook verscheen hij in de serie Lilyhammer.

Het tweede seizoen van Agent Hamilton is vanaf zaterdag 8 oktober wekelijks om 20.25 uur met een dubbele aflevering te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Agent Hamilton terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV