Nieuw seizoen VriendenLoterij Miljonairs vanaf zaterdag te zien op RTL 4

Nieuw seizoen VriendenLoterij Miljonairs vanaf zaterdag te zien op RTL 4
Quiz met Robert ten Brink is terug

Kijktip :

Quizmaster Robert ten Brink is vanaf zaterdag terug met een nieuw seizoen van VriendenLoterij Miljonairs. Mensen die meespelen met de VriendenLoterij maken hierin kans op een plekje tegenover Ten Brink - en een hoofdprijs van één miljoen euro.

VriendenLoterij Miljonairs gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Meerkeuzevragen
Elke week maken kandidaten in de studio kans om de hoofdprijs van één miljoen euro te winnen. Eerst moeten ze de beste zijn in een afvalrace met andere kandidaten. Vervolgens mogen ze plaatsnemen tegenover Robert ten Brink. Die schotelt hen vijftien meerkeuzevragen voor; die beginnen makkelijk, maar worden naarmate het spel vordert steeds moeilijker.

Hulplijnen
Bij elke vraag kunnen de kandidaten bepalen of ze verder spelen of stoppen en het tot dan toe verzamelde geld meenemen. Besluiten ze door te spelen en hebben ze de vraag fout, dan vallen ze vaak ver terug met hun prijzengeld. Gelukkig hebben ze ook drie hulplijnen: de raad van het publiek vragen, twee foute antwoorden wegstrepen én een hulplijn bellen.

Het nieuwe seizoen van VriendenLoterij Miljonairs is vanaf zaterdag 8 oktober wekelijks rond 21.40 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van VriendenLoterij Miljonairs terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV