Overzicht tijden: Formule 1 GP van Japan live op tv en online

Overzicht tijden: Formule 1 GP van Japan live op tv en online
Kan Max Verstappen nu dan de titel pakken?

Sport :

Na een flink off-weekend van Max Verstappen afgelopen weekend op het stratencircuit van Singapore is het nu een kwestie van herpakken voor het weekend in Japan. Want: wordt dit dan het kampioenswedstrijd van de Nederlander? Vanaf 7 oktober is het volledige Formule 1-raceweekend te zien bij onder meer Viaplay en F1TV Pro.

Lees ook hoe je in 2022 de Formule 1 op tv en online kan kijken.

Kampioen?
De vroege race in Japan kan voor Verstappen de kampioensrace worden. De Nederlander beloofde deze week aan zijn fans "alles te geven", maar volgens Verstappen moet er wel "een perfect weekend" worden gereden.

Tijdschema GP van Japan 2022

Vrijdag 7 oktober

Zaterdag 8 oktober

  • 05.00 uur: derde vrije training (samenvatting)
  • 06.55 uur: voorbeschouwing kwalificatie (Viaplay)
  • 08.00 uur: kwalificatie (samenvatting)

Zondag 9 oktober

  • 05.55 uur: voorbeschouwing race (Viaplay)
  • 07.00 uur: race (samenvatting)

De tekst gaat verder onder deze video's

Viaplay
Het seizoen 2022 wordt voor het eerst uitgezonden door streamingdienst Viaplay. De dienst kun je natuurlijk online vinden, maar voor de Formule 1 is ook een speciale zender beschikbaar gemaakt.

De Formule 1 GP van Japan is op zondag 9 oktober om 07.00 uur te zien bij Viaplay en F1TV Pro. Vanaf vrijdag 7 oktober zijn ook de vrije trainingen en de kwalificatie te zien op Viaplay en F1TV Pro. Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier.

Actuele video's

Meer actuele video's