Laatste aflevering De neven van Eus zondag te zien op NPO 2

Laatste aflevering De neven van Eus zondag te zien op NPO 2
Özcan Akyol sluit reis door Turkije af

Kijktip :

Zondag (9 oktober) is de laatste aflevering van het tweede seizoen van De neven van Eus te zien op NPO 2. Schrijver en tv-persoonlijkheid Özcan Akyol sluit zijn reis door Turkije af met een bezoek aan de steeds verder uitdijende hoofdstad van het land: Istanbul.

De neven van Eus gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Twintig miljoen
Er wonen ruim twintig miljoen mensen in Istanbul. Voorheen werd de groei aangewakkerd door binnenlandse migranten, in de jaren zeventig, nu zijn het vooral mensen van buitenaf die naar de stad verhuizen. Is Istanbul met al die drukte nog een prettige plek om te wonen? Eus praat met bewoners die hun wijk niet meer herkennen, terwijl de groei ook kansen biedt.

Over het programma
Vijf jaar na het eerste seizoen van De neven van Eus vervolgt Akyol zijn zoektocht naar en door Turkije. In een poging de ziel van het immense land te doorgronden reist hij langs verschillende provincies en ontdekt de complexe samenstelling van deze republiek. Waar Akyol in de eerste serie gegidst werd door zijn eigen familie bekijkt hij Turkije deze keer met een bredere blik, geholpen door lokale bewoners.

De laatste aflevering van De neven van Eus is zondag 9 oktober om 20.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De neven van Eus terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV