Nieuw seizoen Media Inside vanaf zondag 9 oktober te zien op NPO 3

Nieuw seizoen Media Inside vanaf zondag 9 oktober te zien op NPO 3
Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen zijn terug

Kijktip :

De uitgesproken 'mediadeskundigen' Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen zijn vanaf zondag 9 oktober terug met een nieuw seizoen van Media Inside. In dit nieuwe seizoen bespreken ze het nieuws, tweets, televisieprogramma's en podcasts live vanuit studio Desmet.

Media Inside gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Scherpe blik
Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen keren terug op tv met hun scherpe en uitgesproken blik op de media. Samen met uiteenlopende gasten nemen ze de hoogte- en dieptepunten van de afgelopen week door. Daarnaast heeft Marcel weer zijn rubriek 'Briefje van Marcel' en wordt dit seizoen elke aflevering afgesloten met een ode aan een bijzondere talkshowtafel.

Gasten
In elke aflevering ontvangen Groenteman en Van Roosmalen twee gasten, allebei bekende gezichten uit het Nederlandse medialandschap. Dit seizoen zijn onder anderen Sinan Can, Margje Fikse, Bas Heijne, Nadia Moussaid, Wouke van Scherrenburg, Lauren Verster en Rob de Wijk te gast in de studio. Ook zij laten hun licht schijnen op recente mediagebeurtenissen.

Het nieuwe seizoen van Media Inside is vanaf zondag 9 oktober wekelijks rond 21.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Media Inside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's