Waar is GLORY Collision 4 live te zien? (zaterdag 8 oktober)

Waar is GLORY Collision 4 live te zien? (zaterdag 8 oktober)
Avondje kickboksen met o.a. Hari - Overeem

Sport :

Het grootste gevecht van dit jaar gaat waarschijnlijk tussen Badr Hari en Alistair Overeem. Dat titanengevecht is komende zaterdag (8 oktober) te bezichtigen in het GelreDome in Arnhem, tijdens het event GLORY Collision 4. Waar kun je het vechtsportspektakel live kijken?

Prelim & GLORY Collision
De prelim-gevechten van Collision 4 zijn zoals we gewend zijn te zien bij GLORY zelf, via onder meer YouTube. Ook zijn deze gevechten weer te zien via een livestream bij Gids.tv. De preliminary card begint om 19.00 uur, waarna om 20.00 uur het evenement begint. Naast het gevecht tussen Hari en Overeem zie je ook een gevecht tussen Levi Rigters en de Nigeriaan Osaro. Bekijk ook de volledige fight card van GLORY Collision 4.

Videoland
Waar we de laatste tijd gewend waren om een pay-per-view ticket te moeten scoren voor het grootste kickboksevenement ter wereld: dat hoeft nu niet meer. Streamingdienst Videoland heeft namelijk de rechten op het evenement gekocht, waardoor alles nu daar te zien is. Het enige wat je daar dus voor nodig hebt is een abonnement.

Het evenement GLORY Collision 4 is zaterdag 8 oktober vanaf 20.00 uur Nederlandse tijd te zien bij Videoland. Volg alles van GLORY Collision 4 dan ook in het GLORY-dossier van Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV