Woensdag in Jinek: Marcel van Roosmalen & Gijs Groenteman over nieuw seizoen Media Inside

Woensdag in Jinek: Marcel van Roosmalen & Gijs Groenteman over nieuw seizoen Media Inside
Dit zijn de gasten van woensdag 5 oktober

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van woensdag 5 oktober.

De gasten van Jinek op woensdag 5 oktober

  • Ze kondigden het al aan in hun podcast vanochtend: Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman zijn vanavond te gast bij Eva! We bespreken een nieuw seizoen Media Inside én ze hebben nieuws.

  • Waarom is het nou zo belangrijk voor de natuur dat stikstof wordt gereduceerd? Boswachter Hanne Tersmette schuift aan en legt het uit!

  • Johan Remkes kwam vandaag eindelijk met zijn langverwachte aanbevelingen om Nederland uit de stikstofcrisis te helpen. Is hiermee het vertrouwen tussen overheid en boer hersteld? Te gast zijn Caroline van der Plas, Jesse Klaver en boer Dolf Heikoop.

  • Wie gaat er morgenavond vandoor met de belangrijkste Nederlandse Televisieprijs: de Gouden Televizier-Ring? We blikken vooruit met bandleider Miguel Wiels van Even tot hier, Talpa baas Paul Römer (namens Jachtseizoen) en reality-koppel John de Bever en Kees Stevens van De Bevers.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV