Feyenoord - FC Twente live op tv (Eredivisie)

Feyenoord - FC Twente live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in negende speelronde

Sport :

Op zondag 9 oktober spelen Feyenoord en FC Twente in de negende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Kuip. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - FC Twente

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
De ploeg van Arne Slot heeft de laatste drie wedstrijden niet gewonnen, waarvan de laatste Europese wedstrijd tegen FC Midtjylland misschien wel de meest pijnlijke is. Een wedstrijd tegen het moeilijke FC Twente staat voor de deur, twee ploegen die op papier aan elkaar gewaagd zijn. Hoe gaat dat in de praktijk uitpakken?

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 14.15 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Feyenoord - FC Twente is zondag 9 oktober om 14.30 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV