sc Heerenveen - PSV live op tv (Eredivisie)

sc Heerenveen - PSV live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in negende speelronde

Sport :

Op zondag 9 oktober spelen PSV en sc Heerenveen in de negende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. De wedstrijd wordt om 16.45 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Samenvatting en hoogtepunten sc Heerenveen - PSV

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
Ruud van Nistelrooij en zijn PSV verloren dit weekend punten in het directe duel tegen Cambuur Leeuwarden en spoelde de smerige smaak van dat duel weg met een ruime overwinning op de Zwitserse hekkensluiter FC Zürich in de Europa League. Kunnen ze dat stramien volhouden?

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 16.40 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

sc Heerenveen - PSV is zondag 9 oktober om 16.45 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV