Vrijdag in Jinek: Theo Maassen terug in de theaters met 'Onbekend terrein'

Vrijdag in Jinek: Theo Maassen terug in de theaters met 'Onbekend terrein'
Dit zijn de gasten van vrijdag 7 oktober

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van vrijdag 7 oktober.

De gasten van Jinek op vrijdag 7 oktober

  • Ruim twee jaar kon het niet maar nu is Theo Maassen eindelijk weer te zien in de theaters. Vanavond is hij te gast in Jinek en vertelt hij over zijn nieuwe, elfde voorstelling 'Onbekend terrein'.

  • Het was een roerige politieke week waarin Johan Remkes zijn langverwachte rapport presenteerde. We blikken terug met Özcan Akyol. En dit weekend twee grote sportwedstrijden: Max Verstappen kan zijn tweede wereldtitel pakken en Badri Hari neemt het bij het kickboksen op tegen Alistair Overeem. We gaan voorbeschouwen met F1-fan Mattie Valk en voormalig-kickbokser Remy Bonjasky.

  • Het is een vrouw die alles al heeft meegemaakt: ontvoering, moord, gijzeling, meerdere huwelijken en een kind van de broer van haar man.Caroline de Bruijn - beter bekend als Janine Elschot en de vrouw van Ludo Sanders - speelt deze week 30 jaar in Goede Tijden Slechte Tijden.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV